up send share facebook twitter linkedin

The Act of Killing

15 mei 2013 om 19:30

The Act of Killing

In een land waar moordenaars worden bejubeld als helden, dagen de makers van The Act of Killing leiders van doodseskaders uit om hun rol in de genocide na te spelen in filmscènes. Het resultaat is een koortsachtige cineastische droom; een verontrustende reis die ons diep meevoert in de verbeelding van deze Indonesische massamoordenaars. Tegelijkertijd wordt een schokkend en banaal regime van corruptie en straffeloosheid blootgelegd. De film wordt op 2 mei door Cinema Delicatessen in de Nederlandse filmtheaters uitgebracht.

Voor alle data en tijdens klik hier.


Wat?
The Act of Killing
Waar?
Kriterion, Roetersstraat 170, Amsterdam
Wanneer?
15 mei 2013 om 19:30

Kriterion, Roetersstraat 170, Amsterdam