up send share facebook twitter linkedin

Dealine aanmelding Masterclass ontwikkelingssamenwerking

10 september 2013 om 8:00

Dealine aanmelding Masterclass ontwikkelingssamenwerking

MASTERCLASS ONTWIKKELINGSSAMENWERKING 2013 Met Jan Pronk over de toekomst van ontwikkelingssamenwerking

Vanaf oktober 2013 organiseert Coolpolitics voor de derde keer een Masterclass Ontwikkelingssamenwerking met Jan Pronk. Deze keer wordt er nauw samengewerkt met Vice Versa, het vakblad over ontwikkelingssamenwerking. De masterclass richt zich op de nieuwe generatie beleidsmakers en opinion leaders en focust op ontwikkelingsprocessen en de wijze waarop de huidige richting van globalisering een nieuwe relevantie biedt voor internationale (ontwikkelings)samenwerking.

Klik hier voor meer info.


Wat?
Dealine aanmelding Masterclass ontwikkelingssamenwerking
Waar?
Amsterdam
Wanneer?
10 september 2013 om 8:00

Amsterdam