up send share facebook twitter linkedin

Hungry for Justice Film & Debate

8 december 2013 om 20:00

Hungry for Justice Film & Debate

Human Rights organisatie FIAN start in december de Hungry for Justice Film & Debate Series. Op 8, 13 en 14 december zullen er films worden getoond in Filmtheater De Uitkijk in Amsterdam. Thema’s die zullen worden aangekaart zijn onder andere land grabbing, agro-ecologie, stadsboerderijen en schendingen van mensenrechten. Extra leuk: de makers van de film of andere experts zullen aanwezig zijn om de onderwerpen te bespreken met het publiek! Geen tijd in december? Houd dan de website van FIAN in de gaten. Verspreid over 2014 zal het programma nog in vier andere steden te zien zijn.

Wanneer? 8, 13 en 14 december Waar? Filmtheater de Uitkijk, Prinsengracht 452, Amsterdam. Toegang? Voor studenten 5 euro, niet-studenten 7,50


Wat?
Hungry for Justice Film & Debate
Waar?
Filmtheater de Uitkijk, Prinsengracht 452, Amsterdam
Wanneer?
8 december 2013 om 20:00

Filmtheater de Uitkijk, Prinsengracht 452, Amsterdam