up send share facebook twitter linkedin

Young & Fair Masterclass

11 april 2014 om 20:25

Young & Fair Masterclass

Ben jij geïnteresseerd in eerlijke handel en duurzame ontwikkeling, wil je je kennis bijspijkeren, op de hoogte blijven van het laatste nieuws en wil je je netwerk versterken? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass, editie 2014!

Het weekend zal plaatsvinden van 11 t/m 13 april 2014. Het programma bestaat uit de volgende vier trajecten:

  • Innovatie: Prof. René Kemp over het belang van innovatie voor duurzame ontwikkeling. Sociale en technische innovaties in de praktijk met Jan Dirx en Jurian Rademaker. Sjoerd Louwaars daagt je uit met een casus voor maatschappelijke innovatie.

  • Eerlijke Economie: John Huige over de vraag: hoe maak je een duurzame economie mogelijk. Michel Scholte en Sandra van Kampen over hun initiatieven die de eerlijke economie in de praktijk brengen. Saskia Verbunt over duurzame impact investment en aan de slag met je koers & kompas in je carriere met Manon Eeuwes.

  • Marketing & Fair Trade: College van dé fairtrade expert van Nederland: Ruerd Ruben. Fair Food en Tony’s Chocolonely over marketing strategie en fairtrade certificering. Zet je tanden in deze marketing casus en maak de Wereldwinkel aantrekkelijker voor jongeren.

  • Politiek & Lobby: Mark Hillen over de randvoorwaardelijke rol van lobby bij de overheid. Paneldiscussie met Frank van der Linde, Manon Wolfkamp en Ralien Bekkers over de macht voor maatschappelijke verandering. Arabella Bosscher geeft de workshop duurzaam lobbyen voor dummies!

Voor meer informatie en het inschrijfformulier ga naar: http://www.youngandfair.nl/activiteiten/masterclass/inschrijven/

Of klik op 'tickets' om je nu direct in te schrijven!

Hopelijk zien we je daar!


Wat?
Young & Fair Masterclass
Waar?
Dominicanenklooster Huissen, Stadsdam 1, 6851 AH Huissen
Wanneer?
11 april 2014 om 20:25

Dominicanenklooster Huissen, Stadsdam 1, 6851 AH Huissen