up send share facebook twitter linkedin

Concert Divina Mix & Match

25 april 2014 om 20:15

Concert Divina Mix & Match

MIX & MATCH, Divina in de Pieterskerk

Vrijdag 25 april is het Koningsnacht in Utrecht en Divina Close Harmony pakt die avond groots uit met het concert MIX & MATCH in de Pieterskerk, vlak achterde Dom. Ze is er bijzonder trots op voor de tweede keer te zijn uitgenodigd om een aanvulling te zijn in het Pieterskerkconcertprogramma.

Mix & Match Tijdens dit concert trakteert Divina haar publiek op een mix van stijlen. Zo zingt ze,naast lichte muziek, ook gospel en gregoriaans. De zangeressen van Divina experimenteren met verschillende muziekstijlen in een 90’s-medley die speciaal voor het wintigjarig jubileum is gearrangeerd door Pepijn Lagerwey.Hierin komen zowel pop, punk, rock als bodypercussie aan bod. Al deze stijlen lijken misschien niets met elkaar te maken te hebben. Toch weet Divina er een kloppend geheel van te maken en matcht ze alles aan elkaar.

Datum en kaarten De deuren gaan open om 19.45 uur. Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via de site van de pieterskerk. Kaarten kopen aan deur kan ook, maar zijn € 2,50 duurder (geen pin aanwezig).

Let op: Omdat het Koningsnacht is, zal het drukker zijn in de Utrechtse binnenstad. Wij adviseren om met het openbaar vervoer te komen en vanaf het station naar de Pieterskerk te wandelen, dan proeft u gelijk van de gezellige sfeer van Utrecht! Na het concert zal Divina zich in het feestgedruis gooien, dus je bent uitgenodigd met ons mee te feesten na afloop.

Contact Voor vragen en aanvragen van recensiemateriaal van Divina Close Harmony, neem contact op met Petra Andriessen via info@divinacloseharmony.nl.


Wat?
Concert Divina Mix & Match
Waar?
Pieterskerk Utrecht
Wanneer?
25 april 2014 om 20:15

Pieterskerk Utrecht