up send share facebook twitter linkedin

Demonstratie Palestina Vrij! - Amsterdam

23 augustus 2014 om 14:00

Demonstratie Palestina Vrij! - Amsterdam

Met de recente misdadige aanvallen op Gaza, heeft Israël haar moordlustige aard weer laten zien en is zogenaamde vrede verder weg dan ooit. De afgelopen weken zijn meer dan 2000 Palestijnen vermoord. Woonwijken, huizen, ziekenhuizen, moskeeën, scholen, de energiecentrale en watercentrale, niets is bespaard gebleven.

NEDERLAND IS HIER MEDEPLICHTIG AAN!

  1. Nederland is een van de TROUWSTE BONDGENOTEN van Israël. Nederland onderhoudt nauwe militaire banden met Israël en ondersteunt een moordlustige bezettingsleger dat continu oorlogsmisdaden pleegt en mensenrechten schendt. Deze banden zijn afgelopen mei nog verder verdiept in een bezoek van de Nederlandse minister van defensie aan Israël.

  2. De premier Mark Rutte vindt het Israëlische terreur gerechtvaardigd. De beul heeft tenslotte het recht zichzelf te verdedigen. Het is niet de eerste keer dat de premier beschamende statements doet waarin hij terreur, dan wel racisme (in de Pietendiscussie) ongegeneerd verdedigt. Wij schamen ons diep voor hem. En ook voor PvdA Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans!

  3. Overal in Nederland zijn in winkels en supermarkten zijn Israëlische producten te koop. Producten die verbouwd zijn op gestolen Palestijns grond en waar Palestijns bloed aan kleeft. Deze producten moeten uit de schappen. Niet alleen de nederzettingenproducten, maar alles wat uit Israel komt. Een totale boycot totdat mensenrechten worden gerespecteerd.

  4. En ook de Nederlandse media blijft medeplichtig. vooral over Hamas en de 'raketten' uit Gaza. Het collectief straffen en de genocide op de Palestijnse bevolking wordt schaamteloos buiten beschouwing gehouden door de internationale gemeenschap en de westerse media. Er wordt amper nog gerept over de oorlogsmisdaden, de schendingen van Conventies, bezettingspolitiek, de blokkades, de muur en de nieuwe (illegale-)nederzettingen. Daarmee zijn zij allen medeplichtig aan de dood van Palestijnse kinderen.

Wij als Nederlandse burgers moeten ons uitspreken tegen deze Nederlandse medeplichtigheid. Ook nu er een staakt het vuren is moeten stappen genomen worden om de situatie voor de Palestijnen te verbeteren. Val niet in slaap!

KOM 23 AUGUSTUS OOK NAAR DE DAM EN MAAK DUIDELIJK DAT DEZE PRAKTIJKEN NIET IN JOUW NAAM PLAATSVINDEN!

Israël is, als 'joodse staat' ronduit een racistisch land en zou juist door Nederland geboycot moeten worden. Wij pikken het niet meer dat onze regering stilzwijgend toekijkt hoe de Palestijnse bevolking gedecimeerd wordt en hoe Israël er telkens mee wegkomt.

Sta op voor zelfbeschikking voor de Palestijnen. Sta op voor rechtvaardigheid en vrede! Wij roepen iedereen op om de 23ste aanwezig te zijn op de Dam in Amsterdam. Wij roepen iedereen op om achter de Palestijnen te staan als éénheid!

Stop de bezetting, stop de blokkade en stop het zionistische beleid van Israël!

Wij willen vrijheid voor de Palestijnen!!!

Meer informatie


Wat?
Demonstratie Palestina Vrij! - Amsterdam
Waar?
Amsterdam Dam Sqaure 1012 Amsterdam, Netherlands
Wanneer?
23 augustus 2014 om 14:00

Amsterdam Dam Sqaure 1012 Amsterdam, Netherlands