up send share facebook twitter linkedin

Demonstratie Justice for Gaza - Den Haag

31 augustus 2014 om 15:00

Demonstratie Justice for Gaza - Den Haag

Het is niet demonstreren alleen. Op deze dag willen wij een statement maken. Op deze dag willen wij de internationale gemeenschap om steun vragen. Op deze dag willen wij druk leggen op de regering en het ICC (Internationaal Strafhof), want wij willen een onderzoek naar oorlogsmisdaden in Gaza en de schuldigen voor het gerecht! Gaza verdient gerechtigheid!

Zijn jullie de recente politieke keuzes en de keuzes binnen partijen in de politiek ook helemaal zat? Er zijn talloze demonstraties en acties geweest. Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht. Bij de politiek is het stilletjes gebleven en zij vinden het wel goed zo. Hierom vinden wij het noodzaak om een protest te houden in Den Haag voor de Tweede Kamer. Hier moeten wij voor gerechtigheid strijden en zij mogen geen rust krijgen in de toren. Vrijheid van meningsuiting bestaat niet bij hun allochtone collega's zij worden direct ontslagen, andere ambtenaren misdragen zich via twitter en andere social media outlets en tweeten de meest afschuwelijke dingen en komen daarmee weg, weer andere ambtenaren voeren jihad in Israel, burgers voeren jihad in Israel en zij worden als helden ontvangen. Onze regering steunt de terroristische activiteiten van Israel, wapenhandel, politieke steun en door handel van goederen. Onze eigen MP Rutte verspreidde tijdens de aanvallen op Gaza leugens op nationale televisie.

Er zijn meer dan 2000 slachtoffers gevallen in Gaza, meer dan 400 kinderen. Er zijn aanvallen geweest op scholen, ziekenhuizen, de enige energiecentrale in heel Gaza, complete wijken zijn met de grond gelijk gemaakt, watertorens zijn vernietigd, kinderen die beschoten werden tijdens een potje voetbal op het strand of spelend in de speeltuin. Er is zelfs geschoten op VN scholen, zelfs nadat de VN 13 gebeld heeft met de informatie dat daar alleen maar gezinnen zaten die ontvreemd waren uit hun verwoeste woningen. Er is door de VN in juli een rapport naar buiten gekomen waarin stond dat elk uur 1 kind overleed. ELK UUR. Honderden duizenden mensen van hun bezittingen beroofd duizenden van hun leven en onze regering praat nog steeds van het recht op zelfverdediging.

Hier zijn wij het niet mee eens. Het word tijd dat de regering zijn werk doet en opstaat tegen dit terreur. Wij willen actie zien! Vrijheid van meningsuiting? Dan voor iedereen! Kamervragen over de tweets van de islamofobe ambtenaren! Actie tegen de jihadisten waarvan sommige ambtenaren zijn! Israel moet voor het gerecht voor zijn criminele daden! Van de Tweede Kamer tot aan het Internationale Strafhof! Vrijdag 29 Augustus zullen wij onze eisen stellen en laten zien dat wij blijven strijden tegen onrecht!

Laten we druk uitoefenen op de Kamers en op het Internationale Strafhof om een zaak te doen naar criminele oorlogsmisdaden!

Palestina to Freedom!

Meer informatie


Wat?
Demonstratie Justice for Gaza - Den Haag
Waar?
House of Representatives (Netherlands) The Hague, Netherlands
Wanneer?
31 augustus 2014 om 15:00

House of Representatives (Netherlands) The Hague, Netherlands