up send share facebook twitter linkedin

Amsterdam: Climate March

21 september 2014 om 17:00

Amsterdam: Climate March

Op 21 september vindt de wereldwijde People’s Climate March plaats. De grootste klimaatmars ooit georganiseerd in New York, Berlijn, Parijs, Londen en nu ook in Amsterdam!

Dit event is gepland vlak voor een internationale klimaattop in New York waar alle regeringsleiders aanwezig zullen zijn, maar het is ook bedoeld ...als breder signaal van alle mensen die een duurzamere wereld willen. Het is cruciaal dat er nu stevige maatregelen genomen worden om de aarde leefbaar te houden.

Join the march in Amsterdam! Laat zien dat je ook een leefbare aarde wilt voor de volgende generaties en dat het tijd is voor een nieuwe economie. Een circulaire economie die draait op duurzame energie, waar andere waarden belangrijk zijn dan groei en hebzucht.

We willen het anders! We willen mensen en organisaties oproepen om 21 september mee te doen en te ‘marchen’ naar de kade rondom het EYE in Amsterdam. Op hun eigen manier, met beeld, geluid, stil, lopend of anders en dat vooral ook te laten zien via social media met #PeoplesClimate

Zo organiseert bijvoorbeeld Wise een varende 'march' vanaf Dijksgracht 4 om 16:00 en Avaaz heeft een 'march' georganiseerd vanaf de Klimmuur om 17:00 waar je kunt aanhaken. Kijk op de website www.PeoplesClimate.nl voor alle marches naar het EYE die op 21 september georganiseerd worden.

Op de kade bij het EYE zetten we een podium neer en gaan we in samenwerking met kunstenaars een imposant beeld creëren waar iedereen die aanwezig is deel van zal zijn.

Ook zullen naast voordrachten en de theatershow ‘de Barricade’ verschillende artiesten zoals DJ Isis, Florian Wolff en Justin Samgar optreden.

Doe mee en March naar het EYE op 21 september!

Meer informatie Facebook


Wat?
Amsterdam: Climate March
Waar?
Klimmuur Centraal Amsterdam, Dijksgracht 2, Amsterdam
Wanneer?
21 september 2014 om 17:00

Klimmuur Centraal Amsterdam, Dijksgracht 2, Amsterdam