up send share facebook twitter linkedin

Amsterdam: Samen tegen racisme

21 maart 2015 om 13:00

Amsterdam: Samen tegen racisme

Door heel Europa wordt het extreemrechtse gedachtegoed steeds meer gemeengoed. In Nederland worden moskee├źn beklad en vrouwen met een hoofddoek op straat uitgescholden. De vrijheid van meningsuiting wordt misbruikt om haat te zaaien. Dezelfde vrijheid wordt beperkt wanneer mensen strijden tegen de racistische karikatuur van Zwarte Piet. Dit is meten met twee maten.

Solidariteit tussen verschillende bevolkingsgroepen is nodig om deze gevaarlijke tendens te keren. Wij verdedigen de democratische verworvenheden in Nederland en willen een rechtvaardige, solidaire en open maatschappij opbouwen. Dat is in ieders belang. Nee tegen racisme, islamofobie, afrofobie en antisemitisme! Ja voor diversiteit!

Meer informatie


Wat?
Amsterdam: Samen tegen racisme
Waar?
Dam
Wanneer?
21 maart 2015 om 13:00

Dam