up send share facebook twitter linkedin

Zwolle: Midden-Oosten debat PvdA

28 maart 2015 om 12:30

Zwolle: Midden-Oosten debat PvdA

Op zaterdag 28 maart organiseert de PvdA in samenwerking met de FMS en de PvdA Eurodelegatie een groot publieksdebat over het Midden-Oosten. Iedere dag komen de beelden uit het Midden-Oosten onze huiskamers binnen. Het Israëlisch-Palestijns conflict, de oorlog in Syrië en het oprukken van de terreurbeweging IS(IS) houden de regio in hun greep. Maar ook in Libië is de stabiliteit ver te zoeken, terwijl Tunesië een lichtpunt is.

Over deze en andere onderwerpen gaan we op 28 maart met elkaar in debat. Met o.a. minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, Diederik Samsom, Michiel Servaes, Kati Piri, Agnes Jongerius, Maurits Berger en vertegenwoordigers uit de regio. U bent van harte welkom!

Datum: zaterdag 28 maart Tijd: 12.30 – 17.00 uur Locatie: De Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle

Meer informatie


Wat?
Zwolle: Midden-Oosten debat PvdA
Waar?
De Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle
Wanneer?
28 maart 2015 om 12:30

De Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle