up send share facebook twitter linkedin

Amsterdam: De toekomst van links

24 april 2015 om 17:00

Amsterdam: De toekomst van links

De nieuwe Helling krijgt een vervolg met een debatavond over de toekomst van links. Net als de Helling zelf in samenwerking met S&D, het magazine van de Wiardi Beckmanstichting. Rechts bepaalt de laatste jaren het politieke debat en beleid. Linkse, progressieve en groene vernieuwing is nodig. Waar kunnen we vooruitgang boeken? Welke thema’s moeten op de agenda? Hoe bereiken linkse partijen hun kiezers? Te gast zijn onder meer Rens van Tilburg (Sustainable Finance Lab), Matthijs Rooduijn (UvA, Stuk rood vlees), Josje de Ridder (SCP), Merijn Oudenampsen en Dylan van Rijsbergen (denktank Tenk), die allen stukken hebben geschreven. Uit de politiek reageren Hans Spekman en Rik Grashoff (respectievelijk voorzitter van PvdA en van GroeLinks). Vanuit de zaal komt input van Arjen Vliegenthart (SP wethouder te Amsterdam).


Wat?
Amsterdam: De toekomst van links
Waar?
De Balie Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam
Wanneer?
24 april 2015 om 17:00

De Balie Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam