up send share facebook twitter linkedin

Utrecht: Who's afraid of the F-word?

8 mei 2015 om 20:00

Utrecht: Who's afraid of the F-word?

Onlangs verscheen "Het F-boek", een bundel artikelen van ruim 60 auteurs over de stand van zaken in het hedendaagse feminisme.

Savannah Bay organiseert naar aanleiding van dit boek een F-word Talkshow: waar gaat feminisme van nu nog over? Wat is er bevochten en bereikt? Wat hebben we nodig voor de toekomst?

Met o.a. Anja Meulenbelt, Nancy Jouwe en diverse andere auteurs. En live muziek (tba).

Over het boek:

Waar gaat feminisme van nu nog over? Wat is er bevochten en bereikt? Hebben we het nodig voor de toekomst?Het resultaat is een scala aan prikkelende essays en beelden en vernieuwende vragen. Dit boek laat zien dat het feminisme van nu niet alleen een rijk verleden heeft, maar ook springlevend en actueler dan ooit.

Ruim zestig auteurs geven hun visie en tonen de veelstemmigheid en veelkleurigheid van het feminisme. Van de jongste generatie tot de eerste generatie feministen. De auteurs komen uit verschillende hoeken van de samenleving: kunstenaars, academici, wetenschappers, journalisten en activisten. Uiteenlopende onderwerpen komen aan de orde, van de lustpil en de doorbraak van het vrouwenvoetbal tot de vraag of islam en feminisme te verenigen zijn.

Met bijdragen van o.a. Sunny Bergman, Hedy d’Ancona, Asha ten Broeke, Kees Flinterman, Gloria Wekker, Kristien Hemmerechts, Paul Mepschen, Maaike Meijer en Simone van Saarloos.

Bestel/reserveer Het F-boek hier: http://bit.ly/1G4SZVs

Entree: E 5,00|donateurs Savannah's Support gratis

Reserveren aanbevolen: info@savannahbay.nl o.v.v. 'f-word'


Wat?
Utrecht: Who's afraid of the F-word?
Waar?
Savannah Bay, Telingstraat 13, Utrecht
Wanneer?
8 mei 2015 om 20:00

Savannah Bay, Telingstraat 13, Utrecht