up send share facebook twitter linkedin

Amsterdam: Academische boycot Israël

15 juni 2015 om 17:00

Amsterdam: Academische boycot Israël

Op 15 juni zal Studenten Rechtvaardig Palestina (SRP) in een groot debat treden. SRP zal in debat gaan met vertegenwoordigers van de VU over een academische boycot. We gaan alle aanwezigen de waarheid vertellen over de Israëlische instituties waarmee de VU in samenwerking treedt. We zullen uitleggen hoe deze instituties in Israël betrokken zijn bij de bezetting van Palestina en deze helpen te legitimeren.

Hoogleraar Paul Aarts en Thomas van Beersum (SRP) zullen onder andere in het panel zitten en de stelling verdedigen dat er sprake moet zijn van een academische boycot zodat de VU en haar studenten niet meer medeplichtig zijn aan Israëlische misdaden.

VERGEET NIET OP DE LINK TE DRUKKEN OM JE IN TE SCHRIJVEN (zie hieronder)

Dit is een belangrijk debat, wij vragen jullie allemaal aanwezig te zijn om zo steun te betuigen aan de Palestijnse zaak.

Meld je hier GRATIS aan: http://www.formdesk.com/vu-onlinepayment/Het-engagement-van-de-academie-debat-over-vrijheid-en-boycot


Wat?
Amsterdam: Academische boycot Israël
Waar?
VU Amsterdam, Auditorium
Wanneer?
15 juni 2015 om 17:00

VU Amsterdam, Auditorium