up send share facebook twitter linkedin

Amsterdam: Verbinden en Verbreiden

19 september 2015 om 10:00

Amsterdam: Verbinden en Verbreiden

Eén land één samenleving en Emcemo nodigen u uit deel te nemen aan het gesprek over onze kleurrijke samenleving die bloeit en botst, inspireert en intrigeert.

Nederland staat op een keerpunt. Discriminatie en uitsluiting van bevolkingsgroepen zijn de laatste jaren dramatisch toegenomen. Hoogste tijd om de handen ineen te slaan en het tij te keren. Hier denken we gezamenlijk na over ervaringen, verbanden en strategie.

Voor een ieder die een bijdrage wil leveren aan de sociale cohesie in de samenleving, de positieve ontwikkeling van de multi-etnische samenleving en het benutten van de kansen die deze biedt.

Met name nodigen de organisaties professionals en vrijwilligers uit die op cruciale plekken en/of sleutelposities werken.

In samenwerking met: Collectief tegen islamofobie en discriminatie (CTID) Platform Stop Racisme en Uitsluiting Aknarij West

Met bijdragen van: Anja Meulenbelt Halleh Ghorashi Ineke van der Valk Ewoud Butter Yassin Al Forkani Amade M’charek Anne Ruth Wertheim Maartje Terpstra o.v. Naima Ajouaau Sharon Gesthuizen Marlene Bosman e.a.

Meer informatie


Wat?
Amsterdam: Verbinden en Verbreiden
Waar?
Amsterdam, Karel Doormanstraat 125
Wanneer?
19 september 2015 om 10:00

Amsterdam, Karel Doormanstraat 125