up send share facebook twitter linkedin

De Dissident: Vluchtelingen welkom?

8 oktober 2015 om 20:00

De Dissident: Vluchtelingen welkom?

Op 8 oktober zullen wij in onze talkshow via Skype opnieuw het gesprek aangaan met dissidenten en activisten wereldwijd en van eigen bodem. Na eerdere edities over sport en gender/seksualiteit, zal de avond ditmaal in het teken staan van de vluchtelingencrisis en de gastvrijheid van omliggende landen en Europa. Via Skype zullen wij in gesprek gaan met mensenrechtenactivisten uit onder meer Saoedi-Arabiƫ, Hongarije, Belgiƫ en Zweden.

De Dissident komt voort uit World-Talks, een journalistiek initiatief dat mensenrechtenactivisten van over de hele wereld interviewt voor een online video gallery. World-Talks is een initiatief van Tertium en wordt uitgevoerd in samenwerking met Amnesty International Nederland, SIB-Amsterdam, 360 Magazine en Pakhuis de Zwijger. Het project wordt ondersteund door het mensenrechtenfonds van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meer informatie en reserveren (toegang gratis)


Wat?
De Dissident: Vluchtelingen welkom?
Waar?
Pakhuis De Zwijger Piet Heinkade 181K, Amsterdam
Wanneer?
8 oktober 2015 om 20:00

Pakhuis De Zwijger Piet Heinkade 181K, Amsterdam