up send share facebook twitter linkedin

Amsterdam: Klimaatparade

29 november 2015 om 12:00

Amsterdam: Klimaatparade

Wij zijn niet te stoppen, klimaatverandering wel! Doe mee en meld je aan via www.klimaatparade.nl

De aarde warmt snel op en ons klimaat verandert. Het is laat, maar niet té laat voor actie. Daarom roept een wereldwijde coalitie van milieubeweging, ontwikkelingsorganisaties en vakbonden op om zondag 29 november protest te laten horen. Vecht samen met klimaathelden in steden over de hele wereld voor de leefbaarheid van onze aarde. Ook in Nederland! Kom op 29 november naar de Klimaatparade.

Nederland is de halfslachtige aanpak van klimaatverandering zat. Wij willen nú een duurzame samenleving. Met een groene economie, want op een dode planeet zijn ook geen banen. En dat gaan we de wereldleiders duidelijk maken, één dag voor zij op 30 november in Parijs bij elkaar komen. Zij moeten deze klimaattop aangrijpen om onze planeet te redden.

Kom 29 november om 12.00 uur naar het Museumplein in Amsterdam. Vanaf daar loop je met alle andere klimaathelden in een bonte stoet door de stad. Je kunt ook een paradeblok naar eigen inzicht invullen. Met je studentenclub bijvoorbeeld, of je lokale actiegroep voor duurzaamheid. Alles kan, niets moet!


Wat?
Amsterdam: Klimaatparade
Waar?
Museumplein, Amsterdam
Wanneer?
29 november 2015 om 12:00

Museumplein, Amsterdam