up send share facebook twitter linkedin

Concert “OP DOORTOCHT” – Moving Cultures

22 april 2016 om 19:30

Concert “OP DOORTOCHT” – Moving Cultures

Kamerkoor JIP voert een prachtig programma uit. Ze zingen muziek van mensen 'op doortocht': zowel van mensen die kiezen voor een reizend leven als mensen die gedwongen zijn hun thuisland te verlaten. Denk aan melodieën van de Inuit, uit Mongolië, van zigeuners, de Masai uit Afrika en muziek uit Syrië en Irak. Een heel divers programma dus! Om het publiek net zo divers te laten zijn nodigen we ook vooral vluchtelingen aan te komen, zij kunnen gratis naar binnen.

Voor het concert werken we samen met gevluchte professionele musici uit het Midden-Oosten, we zingen hun muziek en zij begeleiden ons met hun traditionele instrumenten. Voorafgaand aan het concert presenteren we beeldende kunst en gedichten van gevluchte kunstenaars en tijdens de pauze kun je hapjes proeven uit de landen waar de muziek vandaan komt.

De concerten: * Vrijdag 22 april 2016, 19:30 – Duinzichtkerk, Den Haag * Zaterdag 23 april 2016, 19:30 – Oosterkerk, Amsterdam * Donderdag 28 april 2016, 19:30 – Pieterskerk, Utrecht * Vrijdag 29 april 2016, 19:30 – Pieterskerk, Utrecht

Kaartjes zijn te reserveren op www.kamerkoorjip.nl


Wat?
Concert “OP DOORTOCHT” – Moving Cultures
Waar?
Den Haag, Amsterdam en Utrecht
Wanneer?
22 april 2016 om 19:30

Den Haag, Amsterdam en Utrecht