up send share facebook twitter linkedin

Movie Screening 'Last Wall'

7 december 2017 om 19:00

Hussein bouwt in Maart 2015 samen met zijn moeder een huis waar hij met zijn toekomstige vrouw wilt gaan wonen. Halverwege de bouw worden alle mannen uit zijn Iraakse dorp opgeroepen om te gaan strijden tegen het opkomende terrorisme. Deze korte drama is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin een jonge man twijfelt of hij gaat strijden of thuisblijft om voor zijn eenzame moeder te zorgen.

Na de film is er een gesprek met regisseur Haider Aljezairi.

Deuren openen om 19:00; de screening begint om 19:30.


Hussein is building a house with his mother in March 2015 where he wants to live with his future wife. Halfway all men from his Iraqi village are called to fight civilians against advancing terrorists. Short drama based on a true story in which a young man doubts whether he will fight or stay home to take care of his lonely mother.

After the movie, there is a Q&A with the director Haider Aljezairi.

Doors open at 19:00; the screening starts at 19:30.


Wat?
Movie Screening 'Last Wall'
Waar?
De Voorkamer, kanaalstraat 225, Utrecht
Wanneer?
7 december 2017 om 19:00

De Voorkamer, kanaalstraat 225, Utrecht