up send share facebook twitter linkedin

Nacht van de Arabische Literatuur

9 december 2017 om 19:00

El Hizjra centrum voor Arabische kunst en cultuur organiseert op zaterdag 9 december haar 25-jarige jubileum tijdens de tweede editie van de ‘Nacht van de Arabische Literatuur’: een jong, kleurrijk en stimulerend literair-cultureel festival rondom de El Hizjra Literatuurprijsuitreiking. Centraal staat de kracht van het woord, de verbinding van culturen, gedeelde waarden en frisse, constructieve perspectieven op artistiek, politiek en maatschappelijk vlak. Het festival vindt wederom plaats en in samenwerking met De Nieuwe Liefde, aan de Da Costakade 102 in Amsterdam.

Meer informatie vind je hier!

Reserveer nu alvast je tickets door een email te sturen naar info@elhizjra.nl


Wat?
Nacht van de Arabische Literatuur
Waar?
De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, Amsterdam
Wanneer?
9 december 2017 om 19:00

De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, Amsterdam